Wordpress SEO - søgemaskineoptimering

Kom foran dine konkurrenter med optimering af din hjemmeside

SEO

Fordele ved søgemaskineoptimering – SEO

 • Du opnår en bedre placering på Google i de organiske (gratis) søgninger
 • Din hjemmeside er optimeret til søgemaskiner og kunder
 • Flere besøgende og mere salg
 • Du kan spare penge på betalt markedsføring
 • Resultaterne er målbare

Få mere trafik på din hjemmeside

En søgemaskineoptimeret hjemmeside tilgodeser behov hos både brugere og søgemaskinerobotter. Behovene er vidt forskellige.

Fra brugerne efterlyses der stor brugervenlighed, overskueligt indhold, velskrevne tekster, sigende fotos m.m.

Søgerobotterne ønsker at tilgodese brugerne, og belønner optimerede hjemmesider ved en højere placering i Google. De har dog også deres egne krav og tjekker for fejl i kodning, manglende metabeskrivelser, serverhastighed, kopieret indhold osv.

Hos Paloma Marketing sørger vi for din WordPress hjemmeside er optimeret til både kunder og robotter.

Vækst og nye kunder

Vigtigheden af god analyse

Med grundig analyse af din hjemmeside, valgte søgeord og ikke mindst dine konkurrenter, er du sikret de bedste rammer for en god optimering.

Analysen af din hjemmeside viser, hvilke forbedringer og optimeringer, der skal arbejdes på. Nogle vil være lette at rette og kan ske forholdsvis hurtigt. Andre kræver et større kendskab og tager længere tid.

Søgeordsanalyse og konkurrentanalyse giver et indblik i, hvilke søgeord det kan betale sig at satse på, så du får mest muligt ud af din optimering.

Løbende implementering

Søgemaskineoptimering er en løbende proces, ikke en statisk. Teknologisk udvikling og behovsændring hos brugerne vigtiggør en kontinuerlig tilpasning og optimering. SEO er derfor altid en langsigtet strategi.

Vi optimerer altid først på de områder, der giver mest mening her og nu i forhold til søgeordsanalyse, tekniske udfordringer, tekstomskrivning m.m. Derefter begynder arbejdet med de længerevarende indsatsområder som linkbuilding, redirections og hastighed.

Du kan til enhver tid pause samarbejdet, når din hjemmeside opnår de ønskede resultater. Husk dog dine konkurrenter løbende søgeoptimerer deres hjemmesider. Din hjemmesides ranking er derfor ikke permanent.

Hvorfor vælge Paloma Marketing som partner

Ved at lade Paloma Marketing søgemaskineoptimere din hjemmeside, er du sikker på at få mest muligt ud af din WordPress hjemmeside uden brug af online annoncering.

Vi starter med analysering af din hjemmeside, eksisterende søgeord, konkurrenter og muligheder på Google. Analysen viser også eventuelle fejl og mangler på hjemmesiden.

I samarbejde med dig udarbejder vi en strategi for din SEO, så du fremadrettet er sikret mest mulig succes i søgemaskinerne.

Vi foretager en grundig søgeordsanalyse, så din hjemmeside bruger de søgeord, der konverterer bedst.

Derefter starter implementering af den langsigtede strategi. Du bestemmer, hvor meget vi skal stå for. Nogle ting kan du selv stå for. Andre tager vi os af. Er dit kendskab til WordPress begrænset, varetager vi gerne hele processen.

Vi optimerer interne, indgående og udgående links.

Du modtager en månedlig rapport, så du kan se hjemmesidebesøg og placering i Google.

Med en løsning fra Paloma Marketing får du

 • Analyse af hjemmeside, konkurrenter og søgeord
 • Løbende implementering af strategi
 • Linkbuilding
 • Support og sparring telefonisk og via mail
 • Rapport hver måned
 • En fast kontaktperson

Du kan med fordel supplere din SEO med en Google AdWords kampagne. Det sikrer, du altid er i toppen af Google.

Ønsker du søgemaskineoptimering af en ældre hjemmeside, der ikke kan optimeres til Googles mange retningslinjer, vil vi foreslå en ny WordPress hjemmeside.

Ingen binding

Hos Paloma Marketing arbejder vi ikke med bindingsperioder. Det betyder, du til enhver tid kan opsige en aftale, hvis du ikke er tilfreds med samarbejdet, eller du blot ønsker at holde pause med søgemaskineoptimering en periode.

ingen binding

 

Ring til os på tlf. 98800898 eller udfyld denne formular for at høre mere om søgemaskineoptimering

Dit navn

Din e-mail

Dit telefonnummer

Emne

Din besked