Video til Youtube

Hvad skal man bruge en video til

Der er mange måder at profilere sig på: annoncer, bannere, hjemmeside, sociale medier, radio og så videre, men det bliver efterhånden sværere og sværere at komme uden om Youtube som markedsføringskanal.

Youtube, som kun formidler videoer, har mere end 1 milliard unikke brugere, og hver dag ses flere millioner timer af videoer.

For mennesker med lang erfaring i erhvervslivet og med kendskab til ‘gamle’ medier som aviser og fagblade, kan det være svært at forstå, hvad Youtube som socialt medie kan bruges til.

De fleste vil mene, sociale medier ‘larmer’ for meget. Brugerne fortæller for meget om sig selv, og ikke mindst kræver sociale medier konstant vedligehold og opdatering.

Det er i og for sig korrekt, men nogle gang må man møde kunderne, hvor de er. Det vil sige, at søger man nye kunder i målgruppen under 40 år, skal man måske ikke satse på avisannoncer, men i stedet Facebook annoncer eller en video.

Modsat en annonce, har en video bl.a. følgende fordele:

  • Mere personlig og troværdig. Brugerne får dybere kendskab til dig og din virksomhed
  • Mulighed for mere indhold/bredt fokus/historiefortælling
  • Visuelt indhold. Plads til bevægelse og still-billeder
  • Kan deles via sociale medier, hjemmeside, mail m.m.

Videoprofilering af Paloma Marketing

Hos Paloma Marketing har vi gennem længere tid anbefalet vores kunder at få lavet en profilvideo, og vi kun nu stolte meddele, at vi også har ‘Talked the talk, walked the walk’. Vi ønskede en videoprofilering, der på under et minut fortalte om vores styrker, samtidigt med det blev understøttet af videoklip fra vores kontor i Brønderslev. Vi ønskede ligeledes, at videoen skulle vise arbejdsprocesser, kundemøder, produkter m.m. Vi var så heldige, at flere af vores kunder stillede op til vores lille projekt. Tak for det!

Videoen har allerede været delt på sociale medier som Facebook, LinkedIn og Google+, og den ligger nu på vores hjemmeside. Ligeledes bruger vi videoen i vores mailsignatur. På den måde kan vi sprede kendskabet til os som reklamebureau via positiv profilering, ikke et direkte salg.

Vil du høre mere om, hvad en video kan betyde for dit firma, så kontakt os for et uforpligtende møde på tlf. 98800898.

0 Comments

Leave a reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*