En bred palette af tryksager

Vi er et full-service reklamebureau og er specialister i at få dine tryksager frem i lyset. Ingen opgave er for lille eller stor. Det gælder også tryksager, hvor vi tager os af hele paletten med bl.a. flyers, brochurer, foldere, kuverter, visitkort, løsblade, hæfter, menukort, invitationer, plakater m.m.

Har du brug for en sparringspartner, når layout-profilen skal fastlægges, står Paloma Marketing klar med en professionel og kreativ synsvinkel.

Når vi taler tryksager, er der næsten uanede muligheder for at skabe et resultat, der skiller sig ud fra mængden, og hos os får fantasien frit spil. Både ved hjælp af kreative, grafiske virkemidler inden for design og layout, men vi har også et netværk af tætte samarbejdspartnere, bl.a. trykkere, bogbindere, fotografer m.m., der kan levere produkter i høj kvalitet til ønsket tid.

Kun fantasien sætter grænser

Det betyder, du kan få produceret alt indenfor tryksager, hvad enten det drejer sig om få hundrede brochurer i firfarvet digital print eller flere tusinde tryksager i offset med prægninger, UV-lak, vandlak, pantonefarver, specielle falsninger osv.

Har du ønsker til specialpapir, f.eks. gennemfarvet papir, papir med prægning, eller FSC-mærket papir, klarer vi også det.

Kontakt os, så udarbejder vi et uforpligtende tilbud på netop din tryksag.

Ring til os på tlf. 98800898 eller udfyld denne formular for et uforpligtende tilbud

Dit navn

Din e-mail

Dit telefonnummer

Emne

Din besked