Skilte

Skiltning på alle facader og i en utallig mængde af materialer, designs og farver

Vi tilbyder grafisk layout og produktion af

Facadeskilte og bogstaver
Gadeskilte
Lysskilte
A-skilte
Pyloner
Indendørs skilte
Akrylskilte
Aluminiumsskilte
Plastskilte
Bandeskilte
Byggepladsskilte

Synliggør dine værdier via god skiltning

Hos Paloma Marketing er vi stærke i skiltedesign og leverer en bred vifte af professionelle løsninger. Vi samarbejder med kompetente producenter, hvis resultater vi står 100% inde for.

Skiltning handler om at være synlig og skille sig ud fra mængden. At opnå synlighed, opmærksomhed og troværdighed gennem en stærk visuel identitet og et godt grafisk design.

Individuel udformning og materialevalg

Skiltning kan udformes som en fast flade af f.eks. alumimium, akryl, plastik og træ eller bestå af enkeltstående elementer som eksempelvis facadebogstaver. Belysning indbygget i skiltningen, f.eks. som neon eller bagudvendt belysning på væg, er med til at synliggøre dit budskab, også om natten. Monteringen kan være svævende, hængende, støbt, via beslag m.m.
Kort sagt, kan du få produceret skiltning, der er tilpasset lige præcis dit behov i forhold til målgruppe, placering, størrelse osv.

Har du allerede skiltning men ønsker en ny eller stærkere identitet, er vi behjælpelige med at designe dit nye layout, så dit budskab bliver tydeligt og den røde tråd til din firmaprofil sikret.

 

Ring til os på tlf. 98800898 eller udfyld denne formular for et uforpligtende tilbud

Dit navn

Din e-mail

Dit telefonnummer

Emne

Din besked