Roll ups sælger for dig, også når du holder fri

Perfekt til messer, udstillinger, på kontor, i butik m.m.

Fordele ved en roll-up

  • Er en ‘gratis’ sælger
  • Nem at transportere
  • Hurtig at opsætte
  • Fås i mange størrelser og materialer
  • Ideel til udstillinger og messer
  • Bannerprint kan ofte udskiftes
udstillingssystemer

Se vores store katalog med storformatprint og udstillingssystemer

Klik på kataloget i venstre side, eller lige her

Den stille men effektive sælger

Med en roll-up er du sikret eksponering, også når du ikke er der eller er optaget af en anden kunde. Det gør den perfekt som blikfang på messer og i udstillingsområder, men også når du vil have fokus på et nyt produkt, en kerneværdi eller kontaktinfo.

På de fleste roll-ups kan banneret udskiftes. Det betyder, du kan tilpasse budskabet efter sæson, årstid og målgruppe.

Transportabel markedsføring

Alle roll-ups medfølger bæretaske og med en vægt på typisk under 5 kilo, er en roll-up et nemt markedsføringsprodukt at transportere, også i fly.

De flest roll-ups har en indbygget kassette, der beskytter printet, mens det er rullet sammen, og sammenpakket fylder en roll-up typisk 15 cm x 15 cm x længde.

Opsætning sker på 10 – 60 sekunder, alt efter system.

Flere størrelser og materialer

De mest brugte roll-ups er ofte 60 cm eller 85 cm brede, ca. 200 cm høje og med et enkelt print, men lad dig ikke begrænse af det.

Du kan få roll-ups helt op til 200 cm i bredden, nogle med to print og nogle med medfølgende halogenlampe. Nogle kassetter fås desuden i både sølv, sort og hvid.

Alt efter hvad en roll-up skal bruges til, er det vigtigt, banneret er tilpasset dig behov. Måske skal det være ekstra slidstærkt, eller, endnu vigtigere, lavet i brandhæmmende materiale – et lovkrav ved brug på messer.

Forny din roll-up med et nyt banner

Har du allerede en roll-up men ønsker et andet budskab eller udtryk, kan vi hos Paloma Marketing være behjælpelige med at udforme et grafisk design, printe og montere et nyt banner. På den måde kan du tilpasse få roll ups til flere formål.

Nogle roll-ups klarer en bannerudskiftning ganske nemt, mens andre kræver lidt mere arbejde. Langt de fleste kan dog klare en udskiftning uden de store problemer. På den måde kan du genbruge din print alt efter sæson og målgruppe.

Fra idé til færdigt produkt

Hos Paloma Marketing står vi klar til at rådgive omkring ønsket budskab og målgruppe. Vi laver desuden layout og design, leverer trykklare filer til trykkeriet og håndterer hele processen fra start til slut.

Vi tilpasser din roll-up til behovet, hvad enten du har brug for en skæv vinkel, masser af farver eller et salgsbudskab, ingen kan tage fejl af.

 

Ring til os på tlf. 98800898 eller udfyld denne formular for et uforpligtende tilbud

Dit navn

Din e-mail

Dit telefonnummer

Emne

Din besked