Paloma Marketing flytter til Vrå

Ny luft under Palomas vinger

Den 1. september 1989 fik Paloma Marketing luft under vingerne og leverede de første annoncer og reklamekampagner. 26 år senere bliver 1. september dagen, hvor Paloma Marketing får mere luft under vingerne og forener sine kompetencer med Vestergaards Bogtrykkeri.

For kunderne betyder det, at man kan forvente den samme gode og personlige service som altid, men at tilbuddene af ydelser og produkter bliver forøget inhouse, så de nu også omfatter special-produkter indenfor offset, digitalprint, bogbinderi m.m.

Ligeledes betyder det, at der er flere specialister at trække på i forbindelse med grafisk layout, tekstforfatning og billedbehandling.

En velovervejet beslutning

– Salget af Paloma Marketing er en velovervejet beslutning, og foreningen af nye og flere kræfter kommer til at styrke både Paloma Marketing og ikke mindst vores kunder, fortæller Marianne Nellemann, ejer af Paloma Marketing gennem 26 år.

– De 26 år i selskab med Paloma Marketing har været fantastiske og givet mig utrolig meget på det menneskelige plan. En spændende kundeskare, hvoraf nogle har været med helt fra starten, en dejlig kompagnon og dygtige medarbejdere gennem årene. Hertil masser af udfordringer og ikke mindst utallige oplevelser.

– Den 1/9 er blevet en speciel dag for mig. Det var den dato, vi startede op i kælderen i privaten og kl. 8.00 var med til vores første møde i Handelsstandsforeningen. Efter 1 år flyttede vi til lokaler i Vestergade og 4 år senere – også 1/9 – til vores nuværende beliggenhed. Den 1/9 2011 stoppede Lone Due Bak, min kompagnon gennem 22 år, og jeg blev alene om virksomheden, hvilket også har været berigende.

– Jeg kunne dog mærke trangen til, at der efter så mange år skulle ske noget nyt. Jeg havde brug for at komme udenfor de samme fire vægge, få flere kollegaer og få ny inspiration. Det endte med at blive et helt drømmescenarie, da Vestergaards Bogtrykkeri pr. 1/9 2015 har købt Paloma Marketing. Firmaet fortsætter uændret, firmanavnet består, og Karin og jeg følger med i købet.

– Vi er rigtig glade for at kunne tilbyde vores kunder endnu flere specialløsninger, og vi glæder os til at kunne fremvise nye produkter. Med nye grafiske kollegaer får vi mulighed for mere sparring, hvilket gerne skulle udvikle sig til nye eller styrkede ydelser og produkter.

Adresse både i Vrå og i Brønderslev

Paloma Marketing vil have adresse på Frilandsvej 3, 9760 Vrå, men holder åbent på den sædvanlige adresse i Vestergade hver onsdag. Desuden er vores telefonnummer og mailadresser uændrede.

Vestergaards Bogtrykkeri, beskæftiger 12 medarbejdere og har rødder indenfor den grafiske branche, der løber mere end 100 år tilbage i tiden.

Vestergaards Bogtrykkeri er et full service trykkeri, hvor de gamle håndværkstraditioner går hånd i hånd med de nye tekniker, kundeskaren er bred og opgaverne meget spændende og forskelligartede.

0 Comments

Leave a reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*