Messemateriale

Få flere kunder med messemateriale der spiller på dine styrker og kompetencer

Kontakt os allerede i dag for at høre mere om muligheder og priser.

Tlf. 98800898

Mail: [email protected]

 

Se vores store katalog med storformatprint og udstillingssystemer

Klik på kataloget i højre side, eller lige her

Skab blikfang og få dit budskab ud

Dem, der tør skille sig ud, løber med kunderne. Så kort kan det siges!

På en messe har du under 10 sekunder til at fange de besøgendes blikfang. Sørg derfor for at skille dig ud fra dine konkurrenter med et stærkt, visuelt design, så dit firma fremstår professionelt og seriøst, og vær præsenteret via et gennemarbejdet messemateriale, så dine produkter eller ydelser fremstår i rød tråd med dit firmas værdier.

Synliggør dine kompetencer og udnyt din målgruppes fokuspunkter, hvad enten det er informativ tekst, farver, humor, et konkret tilbud m.m.

Hos Paloma Marketing ved vi en masse om grafisk design, og hvordan de forskellige målgrupper tænker, så udnyt vores viden til at få dit budskab ud på næste messe.

Messemateriale til alle behov

Uanset om du har brug for et enkelt banner eller en hel messestand, har vi et udvalg af produkter, der passer til dig. Vi tilpasser design, layout og indhold, så du får mest for pengene og rådgiver om, hvilke produkter du med fordel kan anvende for at ramme din målgruppe.

Her er et eksempel på en messestand, der repræsenterer GomSpace. De ønskede en bagvæg, der let kunne skilles og fragtes, samt bord, montre og brochureholdere. Bagvæggen består af tre bannere, der monteres til et stort banner via magnettape. Det muliggør en nem transport men også udstilling af enkelte bannere, hvis der er behov for dette.

Montren er perfekt til at udstille mindre produkter og tilføjer et blikfang til standen. Produkter er ofte gode samtaleemner og fungerer langt bedre som trækplastre end fotos eller plancher.

Endelig rummer brochureholderne en lang række produkt- og firmainformationer, alt efter hvilket emne der er har indgangsvinklen for samtalen.

Messestand til Gomspace
Online produktkatalog

Messemateriale til indendørs brug

På en indendørs messe har du ofte brug for materiale, der er selvbærende og ikke kræver en væg. Det kan være roll-ups, messevægge eller diverse pop up tårne. Alle findes i et utal af varianter i forhold til materiale, form, vægt og størrelse. Det gør det nemt for dig at finde lige præcis den løsning, der dækker dit behov.

Messediske og brochurestande er med til at samle din stand, og de giver dine kunder rig mulighed for at tage en seriøs snak med dig eller fordybe sig i dine trykte materialer.

Har du brug for markedsføring på store flader, kan et stofbanner være den ideelle løsning. Det kan laves i alle størrelser og sørger for synlig eksponering på lang afstand.

Træk på vores 25 års erfaring og kontakt os for sparring og idéudvikling. Så er du sikker på den bedste eksponering.

Messemateriale til udendørs brug

Messemateriale til udendørs brug adskiller sig ved at være i kraftigere materiale eller i materiale, der lader vind passere. Udendørs messestande har desuden ofte et større areal, der giver mulighed for montering af store bannere.

Hos Paloma Marketing tilpasser vi dine udendørs materialer, så du får mest ud af pengene. Skal du på flere messer, kan der f.eks. være fordel i flere mindre bannere end et stort, så du kan opbygge din stand efter behov.

Beachflag i forskellige højder giver blikfang ved bevægelse, hvor reklameprægede pavilloner og parasoller beskytter mod vejr og vind.

Lad os sammen finde ud af, hvad der giver mest mening for dig og dine kunder. Vi giver dine messematerialer en skæv vinkel, masser af farver eller et salgsbudskab, ingen kan tage fejl af.

 

Flag
Messestand med bannere

Design og layout

Med udgangspunkt i din virksomhed, værdisæt, logo og firmafarver laver Paloma Marketing design og layout af dine messematerialer. Vi sørger for sammenhæng mellem indhold og udseende og sørger for, dit budskab kommer bedst muligt ud over rampen.

Vi rådgiver desuden i valg af produkter, så du er sikret de messematerialer, der dækker dit behov i forhold til størrelse, vægt, form og materiale.

 

Ring til os på tlf. 98800898 eller udfyld denne formular for et uforpligtende tilbud

Dit navn

Din e-mail

Dit telefonnummer

Emne

Din besked