Den rigtige identitet

Hos Paloma Marketing har vi stor erfaring i udarbejdelse af unikke logoer. Vi designer et professionelt logo efter en samtale med dig. Vi har brug for at lære dig og dit firma at kende, så vi kan designe logoet med jeres firmaprofil for øje. Er dit firma nystartet, er det vigtigt, at vi fra starten udarbejder en identitet og et nyt logo, som bliver en rød tråd gennem al din markedsføring, uanset om du skal have lavet kuglepenne, messemateriale, dekoration på bil eller annoncer. Vi skaber et grafisk logo, så det appellerer til modtageren gennem både æstetiske og emotionelle virkemidler.

Det vigtige førstehåndsindtryk

Et logo afspejler altid et firmas eller en forenings identitet – eller bør gøre det. Det er virksomhedens visuelle fortælling og udgør ofte det første indtryk, potentielle kunder får af en virksomhed. Det kan f.eks. være på siden af en bil, der kører forbi. Førstehåndsindtrykket er som bekendt vigtigt, så det er afgørende, at logoet udstråler lige præcis de værdier, et firma eller forening ønsker at kendes på.

Et firmalogo skal på troværdig vis fortælle om branche, profession og kvalitet til de mennesker, der møder det på dine visitkort, på hjemmesiden, i kampagnematerialet m.m. Det skal fra starten afstemmes med firmaets værdier og holdninger, så det passer til firmaprofilen og fortæller den helt rigtige historie. Et forkert logodesign kan give eventuelle kunder et helt forkert indtryk af firmaet og dermed være med til at afgøre, om man får en ny kunde eller ej.

Et logo er sjældent tidsløst, og selv store internationale firmaer får justeret deres logoer en gang i mellem – dog kan et godt produceret logo sagtens holde mange år uden justeringer, når det er lavet rigtigt fra starten.

Et kreativt logodesign er ikke gratis, men til gengæld lover vi, du bliver tilfreds med dit logo. Vi arbejder ud fra princippet om, at prisen er fast. Til gengæld får du et gennemarbejdet logo, uanset om vi har brugt 10 eller 50 timer på at lave det.

Kontakt os allerede i dag for en pris og et uforpligtende tilbud.

Ring til os på tlf. 98800898 eller udfyld denne formular for et uforpligtende tilbud

Dit navn

Din e-mail

Dit telefonnummer

Emne

Din besked