Hjemmeside til Baggesen Begravelsesforretning

Hjemmeside til Baggesen Begravelsesforretning

I oktober 2014 blev Baggesen Begravelsesforretning & Stenhuggeri opdateret med en ny responsive hjemmeside, så deres kunder har endnu nemmere ved at finde de oplysninger, de søger. Det uanset, om brugerne foretager deres søgning på computer, telefon eller tablet. Den ny hjemmeside til Baggesen Begravelsesforretning tilpasser sig nemlig automatisk, så det altid er nemt at læse tekst og se fotos.

Baggesen Begravelsesforretning har haft hjemmeside i mange år og er vant til at håndtere et CMS-system. Der er dog sket en stor udvikling af hjemmesider gennem de sidste 5 år, så den daværende hjemmeside levede ikke længere op til de mange anbefalinger fra søgemaskinerne, og brugen af telefoner og tablets gjorde siden svær at læse.

Med den nye hjemmeside, som er lavet i CMS-systemet WordPress, er Baggesen Begravelsesforretning helt i front, hvad gælder udviklingen af hjemmesider. Hjemmesiden er nem at opdatere og udbygge, og den har et utal af muligheder i forhold til sideopsætninger, brug af fotos, videoer, dokumenter m.m.

Hjemmesiden er selvfølgelig optimeret til søgemaskinerne i form af  keywords, sidetitler, metabeskrivelser, indhold af tekst m.m., og hjemmesiden bliver tilkoblet Google Adwords. Det sikrer Baggesen Begravelsesforretning endnu større eksponering af deres kompetencer, erfaring og professionelle tilgang til et svært emne, så de kan fortsætte med at være en af Nordjyllands bedste begravelsesforretninger.

Link til Baggesen Begravelsesforretning er her

Baggesen hjemmeside

0 Comments

Leave a reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*