Synlighed på alle overflader

Hos Paloma Marketing kan vi udarbejde et stærkt, grafisk design af dine foliemærker, så de stemmer overens med din virksomhedprofil og bedst muligt formidler dit budskab.

Folie er et selvklæbende materiale, der har næsten uanede anvendelsesmuligheder. Det kan i form af stickers, streamers og klistermærker bruges til at dekorere biler, busser, maskiner, skilte, ruder, gulve, vægge m.m. og på den måde synliggøre din virksomhed.

Vil du læse mere om foliering af biler? Klik her!

Folie er et plastikmateriale i mange varianter. Det eksisterer som fuldfarvet plastik i mange forskellige farver men også som klar eller hvid folie, hvor firefarvet grafik eller fotos kan påtrykkes. Noget folie er ekstra slidstærkt og kan bruges til dekoration af gulv i f.eks. sporthaller. Andet reflekterer når det belyses i mørke. Sandblæst folie er velegnet til opsætning på ruder og kan anvendes til privat afskærmning.

Folie, stickers og streamers i alle størrelser og farver

Anvendelse af folie behøver ikke være en permanent løsning på eksempelvis biler og maskiner. Et print kan nemlig leveres som magnetskilt. Magnetskiltene er fleksible og bøjelige og hæfter nemt. De ses især på køreskolebiler, hvor der er brug for at anvende bilen privat og i erhverv.

Store folietryk leveres typisk i baner af ca. 150 cm. bredde. Rigtigt monteret er samlingerne usynlige, og det er derfor muligt at producere folieprint på over 20 m2.

Kontakt os allerede i dag for et uforpligtende tilbud.

Ring til os på tlf. 98800898 eller udfyld denne formular for et uforpligtende tilbud

Dit navn

Din e-mail

Dit telefonnummer

Emne

Din besked