Individuelle løsninger i høj kvalitet

Med Paloma Marketing som sparringspartner er du sikker på få en tryksag, der passer til dit behov, uanset om du har brug for en flyer med et-sidet tryk eller en profilbrochure på 12 sider. Vi laver design til alle formater, sørger for print eller tryk og tager også vare på omdeling, hvis du har behov for det.

En brochure har det ene formål at eksponere din virksomhed og videregive et budskab via grafiske virkemidler og en gennemarbejdet tekst. At gøre opmærksom på din virksomheds egenskaber og vække et latent behov hos modtager, som du netop er i stand til at tilfredsstille. Det kan være behovet for en havemand til at pleje græsset, en jurist til at afklare juridiske spørgsmål eller simpelthen behovet for en ny brugsgenstand.

Informative tryksager med salg for øje

Fælles for tryksager som brochurer, flyers, foldere, hæfter m.m. er, de skal sælge din vare. Det kan ske som et her-og-nu salg via tilbudsblade,løsblade og menukort, eller senere. Det vigtigste er, din kunde er godt informeret om dit udbud og kvaliteter, så når det specielle behov opstår, ved de, hvor de skal henvende sig.

En brochure, flyer eller anden tryksag er også et godt supplement til en digital markedsføring. En hjemmeside er fantastisk til at dække et netop opstået behov, men det er sjældent, man søger information på internettet uden at have et konkret behov. Til gengæld huskes en virksomhed bedre, hvis kunden har læst en folder eller profilbrochure og fået et troværdigt indtryk.

Kontakt os allerede i dag for en pris og et uforpligtende tilbud.

Ring til os på tlf. 98800898 eller udfyld denne formular for et uforpligtende tilbud

Dit navn

Din e-mail

Dit telefonnummer

Emne

Din besked