Bannere

Holdbare materialer til ethvert behov uanset størrelse

Fordele ved et banner

  • Materialevalg tilpasses behov
  • Kan produceres i alle størrelser
  • Let at montere og udskifte
  • Stort budskab til få penge

Kontakt os allerede i dag for et uforpligtende møde.

Tlf. 98800898

Mail: [email protected]

Se vores store katalog med storformatprint og udstillingssystemer

Klik på kataloget i højre side, eller lige her

udstillingssystemer

Mange materialer at vælge mellem

Bannere produceres i mange forskellige materialer med hver deres egenskab.

Presenning og netbanner er meget holdbare og velegnede til udendørsbrug. Netbanner har desuden den egenskab, at det lader vinden passere, og er egnet til placering på udsatte steder f.eks. stilladser eller langs veje.

Et stofbanner i polyester er egnet som vægbanner til f.eks. udstilling eller messe og giver et flot finish. Skal banneret bruges på messe, findes der flere muligheder for brandgodkendt materiale.

Bannere lavet på canvas ligner lærredsbilleder, mens kalke bannere giver mulighed for tryk på begge sider. Endelig er der selvklæbende bannere og flere bannertyper til display systemer og roll-ups.

Let montering

Alt efter størrelse kan et banner leveres med flere løsninger. Til indendørsbrug er øjer eller velcrobånd meget brugt, men også selvklæbende bannere er en mulighed.

Øjer er ligeledes egnede til udendørsbrug, da det giver mulighed for opstramning med strips, snor eller gummireb. Ønsker du et stort banner på en bygning, er der flere skinnesystemer at vælge imellem. De sikrer, banneret sidder tæt på væggen og giver samtidigt et professionelt look.

Størrelse ingen begrænsning

Alt efter materialevalg kan bannere produceres i op til 490 cms bredde uden syning. Med syning er der ingen begrænsning på størrelsen.

Du kan derfor få et banner tilpasset lige præcis dit behov uanset, om det skal være 2 m2 eller 100 m2.

Stærkt grafisk design fanger opmærksomhed

Hos Paloma Marketing udfører vi professionel produktion af bannere til alle former for markedsføring. Med dit logo eller budskab trykt på et banner, får du en tydelig eksponering, og vi sørger for sammenhæng mellem din virksomhed og det grafiske udtryk. Så skab blikfang med et banner, hvad enten du har brug for et vægbanner i din daglige udstilling eller et facadebanner.

Vi sikrer, dit messemateriale tager sig bedst muligt ud og til aftalt tid.

 

Ring til os på tlf. 98800898 eller udfyld denne formular for et uforpligtende tilbud

Dit navn

Din e-mail

Dit telefonnummer

Emne

Din besked