25 års jubilæum i reklamebranchen

25 års jubilæum for Paloma Marketing

Mandag den 1. september 2014 er det 25 år siden, Paloma Marketing åbnede dørene og leverede den første reklame. Det betyder 25 år med spændende opgaver, forrygende udvikling i teknologi og branche, dygtige medarbejdere og kunder fra hele landet.

Paloma Marketing blev startet i 1989 af Marianne Nellemann og Lone Due Bak, der begge havde erfaring fra Vendsyssel Tidende, og som havde en drøm om et fælles reklamebureau i Brønderslev. Det første år blev al markedsføring lavet i kælderen på Mariannes privatadresse, men allerede efter et år flyttede Paloma Marketing til Vestergade i Brønderslev, hvor vi ligger den dag i dag.

Dengang var hovedvægten af opgaverne produktion og indrykning af annoncer til aviser og fagblade. Størstedelen af arbejdet foregik ved lysborde eller i mørkekammeret, men med tiden blev opgaverne mere og mere digitale, og i dag foregår al produktion på computer. Ligeledes er flere og flere af opgaverne stilet mod det digitale marked i form af hjemmesider, Google AdWords, hjælp til oprettelse af profiler på de sociale medier m.m. Tryksagerne vil aldrig forsvinde, men mediet har ændret sig. Nu er det ikke længere kun papir, der trykkes på, men også stof, kanvas, folie, pap – ja, selv træ og fliser.

Paloma Marketings kunder startede med at være meget lokale, men med tiden er kundekredsen udvidet til at dække hele landet. Nogle kunder er nye i gårde, andre har været kunder i længere tid, og flere kunder har været trofaste kunder i alle 25 år.

25 års jubilæum i reklamebranchen er efterhånden en sjældenhed. Mange firmaer er enten fusioneret eller lukket, inden de får så mange år på bagen. Heldigvis har Paloma Marketing stadig masser af fighter vilje, appetit på at lære nyt og en ukuelig trang til at gøre arbejdet, så godt som muligt. Det er uden tvivl årsagen til, Paloma Marketing kan fejre jubilæum, og vi glæder os hver dag til at møde kunder og udføre et godt stykke arbejde.

Så lidt stolte må vi gerne være – også selv om vi er beskedne nordjyder. HIP, HIP, HURRA!

0 Comments

Leave a reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*